portfolio afbeelding

Amsterdam UMC | Webredactie en communicatieadvies a.i.

Na de zomer van 2019 werkte ik weer enkele maanden parttime op de afdeling Communicatie van Amsterdam UMC. Ik maakte deel uit van de webredactie (Tulpintranet) en gaf teams of afdelingen advies over hun communicatieproject.

Al vele jaren werk ik met plezier als freelancer voor deze organisatie. Ik lever teksten voor interne en externe media; soms werk ik er een periode ad interim.

portfolio afbeelding

The Story Connection | Website | Teksten, SEO

 

Annet Scheringa introduceerde storytelling voor organisaties in Nederland. In de loop der jaren liet ze talloze organisaties de kracht van verhalen ontdekken.

Voorjaar 2020 verscheen alweer haar derde boek over organisational storytelling. Haar boodschap: luister naar de onderstroom in de organisatie.

Haar bedrijf TheStoryConnection is uitgegroeid tot een gerenommeerd trainingsinstituut in leiderschap, communicatie en verandering. Superleuk dat ze mij vroeg om voor haar nieuwe website teksten te schrijven.

portfolio afbeelding

AMC | Webredactie en communicatieadvies a.i.

Webredactie AMC ad interim (mei t/m december 2017). Taken: webredacteur, adviseur interne communicatie. Ik schreef onder meer reportages (baliemedewerkerspsychiatrie, patiëntenvervoer, endoscopie), over nieuwe ontwikkelingen in zorg (spoedeisende hulp, online consult), onderwijs (interprofessioneel onderwijs, opereren op noedels) en onderzoek (onderzoek met maatschappelijke impact) en adviseerde in interne communicatietrajecten.

 

 

 

folder-icon
portfolio afbeelding

Webredactie | Intranet | Zorg

Webredacteur ad interim, AMC.