portfolio afbeelding

Amsterdam UMC | Webredactie en communicatieadvies a.i.

Na de zomer van 2019 werkte ik weer enkele maanden parttime op de afdeling Communicatie van Amsterdam UMC. Ik maakte deel uit van de webredactie (Tulpintranet) en gaf teams of afdelingen advies over hun communicatieproject.

Al vele jaren werk ik met plezier als freelancer voor deze organisatie. Ik lever teksten voor interne en externe media; soms werk ik er een periode ad interim.

portfolio afbeelding

The Story Connection | Website | Teksten, SEO

 

Annet Scheringa introduceerde storytelling voor organisaties in Nederland. In de loop der jaren liet ze talloze organisaties de kracht van verhalen ontdekken.

Voorjaar 2020 verscheen alweer haar derde boek over organisational storytelling. Haar boodschap: luister naar de onderstroom in de organisatie.

Haar bedrijf TheStoryConnection is uitgegroeid tot een gerenommeerd trainingsinstituut in leiderschap, communicatie en verandering. Superleuk dat ze mij vroeg om voor haar nieuwe website teksten te schrijven.

portfolio afbeelding

DCC-IenW | Online verslag | Verslag van een Dag

DCC-IenW deelt graag kennis met ketenparters over crisisbeheersing en het coördineren van rampen op het gebied van infrastructuur, milieu en water. Bijvoorbeeld op lunchbijeenkomsten. Met het team van verslagvaneendag maakten tekstcollega’s Jeroen, Helene en ik daar al enkele verslagen van, zodat de gedeelde kennis werd vastgelegd en verder verspreid.

portfolio afbeelding

Amsterdam UMC | Verslag evenement | e-zine

 

 

Na de 21ste Anna Reynvaanlezing van Amsterdam UMC ontvingen alle deelnemers en andere geïnteresseerden uit de doelgroep van verpleegkundigen dit online evenementenverslag. Het e-zine doet verslag van alle programma-onderdelen van het tweedaagse evenement. Leuk om nog even na te genieten, maar ook handig om alle uitgewisselde kennis en ervaringen kort en krachtig op een rij te hebben.

portfolio afbeelding

Amsterdam UMC | e-zine | Teksten

Patiënten van Amsterdam UMC lezen in deze editie van e-zine In Praktijk alles over voeding. Wat kunnen de ziekenhuiskoks voor je betekenen als je door een chemo je smaak kwijt bent? Waarom raken zieke mensen eerder ondervoed? En wat doe je als je een tijd alleen maar vloeibaar kunt eten? Koks, diëtisten en patiënten vertellen erover.